Compania petroliera Rompetrol va asigura anul viitor o contitate lunara de 30 de tone de combustibil necesare pentru interventiile medicale ale doua elicoptere SMURD in Targu Mures si Bucuresti.
Cooperarea dintre Rompetrol si Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD) pentru acest proiect valoreaza 240.000 de dolari.

"In cadrul acestui parteneriat, vom acoperi in 2010 necesarul estimat de combustibil pentru elicopterele utilizate de Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare. Sprijinim astfel activitatea medicinei de urgenta din Romania, prin facilitarea interventiilor medicale aeriene si salvarea de vieti omenesti", a declarat Saduokhas Meraliyev, director general al Grupului Rompetrol.

Incepand cu anul 2008, SMURD a efectuat interventii aeriene de urgenta la nivel national, contribuind astfel la transportarea si salvarea unui numar de aproximativ 1.670 de persoane ranite.

Inspectoratul General de Aviatie are o contributie importanta in cadrul acestor actiuni de tip SMURD prin operarea celor 2 elicoptere, cat si prin asigurarea accesului rapid in cadrul interventiilor, prin utilizarea tuturor structurilor sale teritoriale.

Grupul Rompetrol, fondat de Dinu Patriciu, este o companie petroliera multinationala, cu sediul in Amsterdam, Olanda, cu majoritatea operatiunilor si activelor in Franta, Romania, Spania si Europa de Sud-Est. Principalele activitati ale Grupului sunt in domeniile rafinare si marketing/vanzare de produse petroliere, dar si in operatiuni aditionale - explorare si productie, servicii petroliere, EPCM, transport, etc.

Cu operatiuni in 12 tari, grupul intentioneaza sa devina unul dintre cele mai importante companii integrate petroliere din Europa si sa obtina o pozitie consolidata in bazinul Marii Negre si al Marii Mediterane, pentru asigurarea unui flux constant de materie prima si produse.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri