Dupa BRD – Groupe Societe Generale, ING si Creditcoop, Banca Transilvania devine cea de-a patra banca prin intermediul careia se pot plati in numerar facturile E.ON de gaze naturale, de energie electrica si, totodata, cele reprezentand alte servicii prestate.
Incepand cu acest an, clientii E.ON Gaz Romania, E.ON Moldova Furnizare si E.ON Gaz Distributie pot opta sa achite in numerar contravaloarea facturii reprezentand consumul de gaze naturale, consumul de energie electrica si facturile reprezentand contravaloarea serviciilor de verificare si revizie tehnica a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale si la agentiile Bancii Transilvania, potrivit unui comunicat de presa emis de companie.

“Implementarea acestui nou canal de incasare a derivat din strategia de focalizare a companiilor E.ON de furnizare si distributie de gaze naturale si electricitate asupra nevoilor clientilor. Optand pentru utilizarea acestor canale de plata simple si eficiente, clientii nostri pot economisi din timpul alocat platii facturilor de energie si servicii. Totodata, ne propunem sa continuam diversificarea canalelor de plata a facturilor”, a declarat Frank Hajdinjak (foto), directorul general al E.ON Romania.

In prezent, clientii companiilor E.ON din Romania au la dispozitie posibilitati de achitare a facturii de gaz prin intermediul solutiilor de plata oferite de BRD – Groupe Societe Generale, ING, Banca Transilvania, Creditcoop, PayPoint si Payzone. La plata in numerar a facturilor prin intermediul acestor canale de plata este necesara prezentarea facturii cu cod de bare.

Pentru efectuarea platii facturilor de gaze naturale, de energie electrica si de servicii prin intermediul tuturor acestor canale de incasare, clientilor E.ON nu li se percep comisioane.

Citeste si Seful E.ON Romania: S-a terminat perioada de gratie. Actionarii vor rezultate de la Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri