Retailerii de imbracaminte si incaltaminte practica dupa perioada sarbatorilor de iarna, incepand cu luna ianuarie si pana in luna martie, reduceri la majoritatea produselor pe care le comercializeaza de pana la 70%, pentru a vinde colectiile de iarna.
Astfel, retailerul austriac de imbracaminte, incaltaminte si echipament sportiv Hervis Sports a initiat o campania de reduceri "de dupa Craciun" ce se desfasoara in intervalul 28 decembrie 2009 - 14 februarie 2010, practicand reduceri de pana la 70%.

"Reducerile sunt de pana la 50% pana la 24 ianuarie si de pana la 70% pana in data de 14 februarie 2010. Ne asteptam la o crestere a vanzarilor, atat ca numar de produse cat si o usoara crestere a valorii medii de achizitie/bon", au declarat reprezentantii companiei, citati de NewsIn.

Hervis Sports opereaza reducerile in limita stocurilor, in toate cele sapte magazine ale companiei din Romania, din Militari Shopping si Liberty Center (Bucuresti), Polus Center (Cluj), European Retail Park (Tg. Mures), Sibiu Shopping City, Oradea Lotus Market si Promenada Mall (Braila).

De asemenea, producatorul american de blugi Levi Strauss practica, de la inceputul anului, in limita stocului disponibil, o campanie de reduceri de preturi de pana la 60%, la aproximativ toate produsele companiei, in intreaga retea de magazine.

Magazinele Polo Garage, marca turceasca de imbracaminte, detinuta de compania Polo Giyim Sanayi Ve Ticaret, opereaza pana in data de 31 ianuarie reduceri la toate produsele companiei de pana la 50%.

In cadrul magazinelor de imbracaminte marca Mango sunt operate reduceri de pret la toate articolele de pana la 50%. Aici, campania de desfasoara din data de 26 decembrie 2009 pana in data de 20 februarie 2010.

Totodata, magazinele Tina R si House of Art practica reduceri de pana la 70% la aproape toate produselor din cele doua branduri. La Tina R reducerile vor fi aplicate pana la sfarsitul lunii martie, iar la House of Art pana la finele lunii februarie.

Producatorul de lenjerie intima si costume de baie din Cluj, Jolidon, deruleaza pe toata perioada lunii ianuarie o campanie promotionala in care o parte dintre produse au reduceri de pana la 70%, iar restul articolelor intra intr-o promotie in care "la cumparaturi in valoare de minim 125 lei, beneficiezi de o reducere de 20%".

De asemenea, in aceasta perioada, importante reduceri opereaza si retailerii de incaltaminte. Astfel, in magazinele de incaltaminte Musette, in perioada 5 ianuarie-28 februarie, sunt aplicate reduceri de pana la 50% aproape tuturor produselor, cu exceptia celor in editie limitata.

In acelasi timp, producatorul italian de incaltaminte Bata practica in luna ianuarie reduceri de pret de pana la 50%, in limita stocului disponibil, iar in magazinele Otter produsele Ara, Clarks, Gabor,Otter si Mario Fellini au reduceri de pana la 50% pana la sfarsitul lunii februarie.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri