RTC Holding a preluat in cursul acestei saptamani pachetul majoritar de actiuni al companiei Simtech Datacom, un important distribuitor de cartele preplatite, telefoane mobile, accesorii GSM si medii de stocare, informeaza un comunicat RTC. Consolidarea pozitiei pe piata comunicatiilor a fost obiectivul nostru major pentru anul 2005. Pentru zona de IT am ales Sistec si Grupul Best, iar pentru telecomunicatii, unde avem deja o activitate importanta atat ca retailer, cat si pe zona business-to-business, am decis sa preluam firma Simtech, a declarat Octavian Radu, fondatorul RTC Holding. Simtech Datacom a incheiat anul 2004 cu o cifra de afaceri de 2,1 milioane euro si un profit net de peste 16.000 euro.

Grupul RTC cuprinde mai mult de 65 de companii, grupate, dupa specific, in 13 divizii: Vanzari B2B, Retail, Telecom, IT si Aparatura de Birou, Carte si Jucarii, Articole de Birou, Alimente si Bauturi, Productie, Media Audio-Video, Mass-media si Publicitate, Transport si Logistica, Solutii IT, Imobiliare si Constructii.

La sfarsitul anului 2004, RTC Holding avea peste 2.000 de angajati si o cifra de afaceri de 108 milioane euro. In primele 9 luni ale anului in curs, Grupul a obtinut o cifra de afaceri de 117 milioane euro, inregistrand astfel un procent de crestere spectaculos (64%) fata de aceeasi perioada a anului 2004, cand rulajul a atins 71 de milioane euro.

Pana la sfarsitul anului 2005, Grupul RTC estimeaza o cifra de afaceri de peste 190 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri