Sorina Donisa, fostul CFO al companiei de resurse umane APT Resources & Services, parte a grupului APT, preia functia de director executiv, inlocuind-o pe Marilena Petrec, care va ramane insa actionar principal, alaturi de Andrew Littauer.
In noua pozitie de director executiv (CEO), Donisa va avea rolul principal in planificarea strategica, va coordona operatiunile curente ale companiei si va gestiona resursele necesare desfasurarii activitatii.

Sorina Donisa este absolventa a Universitatii de Vest din Timisoara si membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania. Sorina Donisa s-a alaturat echipei APT in 1998, ocupand pozitia de director economic pana in 2006, cand a preluat postul de CFO in compania APT Resources & Services.

Grupul APT activeaza pe piata serviciilor de consultanta si externalizare in domeniul resurselor umane din anul 1998, acoperindarii de expertiza ca: recrutarea si selectia personalului (activitate certificata ISO 9001:2008), head hunting, executive search, assessment centre, outplacement, payroll, leasing de personal, consultanta organizationala, managementul performantei, programe de dezvoltare, consiliere in cariera, dezvoltarea de instrumente IT pentru gestiunea proceselor de resurse umane, comunicare interna, training si programe de team building.

Cu o cifra de afaceri in 2008 de aproape 18 milioane de euro, dublu fata de 2007, grupul de companii APT a ocupat locul 3 in topul firmelor de resurse umane, dupa competitorii Adecco Romania si Lugera&Makler.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri