Producatorul german de componente auto Lisa Draexlmaier, unul din cei mai mari angajatori de pe piata locala, a numit-o in functia de director de resurse umane pe Nicoleta Carlugea, care a condus pana in aprilie 2009 departamentul de HR al grupului Tiriac.
Absolventa a Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucuresti, in 1996, Carlugea s-a alaturat Lisa Draexlmaier la inceputul anului, dupa ce in perioada 2006-2009 a fost director de resurse umane la grupul Tiriac, controlat de omul de afaceri Ion Tiriac.

Anterior experientei pe care a acumulat-o in cadrul grupului Tiriac, Carlugea a coordonat departamentele de resurse umane din patru companii: Termoelectrica (producator de energie), Integrator (activitati de consultanta in tehnologia informatiei), Alumil Rom Industry (producator de tamplarie din aluminiu) si Diekat Construct (constructii).

Postul lasat liber de Carlugea in cadrul grupului Tiriac a fost ocupat de Mihaela Forgaciu, unul din cei mai cunoscuti specialisti in resurse umane din Romania.

Draexlmaier, care are circa 15.000 de angajati in Romania, detine cinci unitati de productie pe piata locala, in Satu-Mare, Timisoara, Pitesti, Codlea si Hunedoara,
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri