Gabriel Sincu (36 ani), coordonator al departamentelor de consultanta fiscala si outsourcing in cadrul companiei de audit si consultanta Mazars, a devenit primul partener de nationalitate romana al organizatiei internationale.
Desemnarea lui Gabriel Sincu in structurile de conducere ale grupului Mazars, care are la nivel global 607 parteneri, a avut loc in cadrul Conferintei Anuale a Partenerilor, desfasurata de curand la Londra.

In urma acestei decizii, Sincu devine al treilea partener in biroul din Bucuresti al Mazars, alaturi de Jean-Pierre Vigroux - Managing Partner si Hubertus Eichler - German & Austrian Desk Coordinator.

Mazars este unul din cei mai puternici jucatori de pe piata romaneasca de audit si consultanta, ocupand pozitia a sasea in topul companiilor de profil, cu o cifra de afaceri in 2009 de aproximativ 4 milioane de euro.

"Pe piata de consultanta fiscala si outsourcing, vom asista in 2010 la o continuare a tendintelor remarcate anul trecut. Tranzactiile mari, care fac <sarea si piperul> meseriei noastre, vor fi in continuare putine, si ne vom concentra cu totii asupra tranzactiilor de dimensiuni mai reduse si asupra serviciilor de consultanta fiscala oferita ca activitate curenta clientilor nostri, pe problemele cu care se confrunta zi de zi. In ceea ce priveste serviciile de outsourcing, sesizam o evolutie imbucuratoare, in conditiile in care tot mai multe companii decid sa mearga in directia externalizarii serviciilor de contabilitate si salarizare. Aceasta optiune le ofera o flexibilitate ridicata si le permite, in acelasi timp, sa aiba acces la specialisti de valoare recunoscuta, aflati tot timpul la curent cu noutatile din domeniu", declara Gabriel Sincu.

Echipa locala include aproximativ 100 de specialisti (auditori, experti contabili, consultanti fiscali si avocati), care isi adapteaza abordarea cerintelor specifice fiecarui client, indiferent de marime, sector de activitate sau obiective. Acest tip de parteneriat privilegiat cu clientii, alaturi de expertiza vasta, calificarea si competenta dobandita de specialistii companiei in conformitate cu legislatia romana, franceza, germana sau britanica, reprezinta unul din punctele forte ale echipei Mazars.

Gabriel Sincu are o experienta de 12 ani in fiscalitate si este membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCFR), Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România (CECCAR), ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), Asociatiei Romane si Internationale a Auditorilor Interni (AAIR/IIA). S-a alaturat echipei Mazars in aprilie 2007, cand compania si-a unit fortele cu RSM Hemmelrath - in cadrul careia a lucrat anterior timp de 8 ani.

Absolvent al Facultatii de Finante-Banci din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, si-a inceput cariera in 1997 in cadrul Departamentului de Control Taxe din Ministerul Finantelor.

In prezent, Gabriel Sincu coordoneaza departamentele de Taxe si Servicii de Outsourcing (Contabilitate si Payroll). Sub conducerea lui Sincu, departamentul de Outsourcing a cunoscut in ultimul an o dezvoltare accelerata, castigand in ultimul an clienti noi din domenii foarte variate, precum retail, industria farmaceutica si de sanatate, industria chimica si agrochimica, productie, servicii de editura etc.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri