Casa de Avocatura Bostina si Asociatiia raportat pentru anul trecut incasari din activitati avocatiale si conexe in Romania si in strainatate in valoare de 16,98 milioane euro, in crestere de 2,11% fata de anul precendent.
Departamentele care au contribuit cel mai mult la aceasta crestere au fost cele de litigii si executari silite, energie, petrol si gaze si IT&C.

“In 2009 am vrut sa asiguram dezvoltarea organica a companiei in conditii de recesiune si de scadere accentuata a economiei romanesti. Am continuat sa ne extindem in teritoriu pentru a fi in masura sa gestionam mai usor proiecte mari, cu derulare la nivel national si sa dezvoltam acele arii de practica pentru care, traditional, exista o cerere sporita pe timp de criza”, spune avocatul coordonator, Doru Bostina (foto).

In anul 2009, in ciuda presiunilor, compania nu a facut concedieri, nu a redus onorariile si nu a rationalizat cheltuielile, anunta casa de avocatura.

In 2010 casa de avocatura isi propune sa inregistreze o cresterea organica, tinand seama de conjunctura economica generala mizand pe o crestere sustinuta in zonele de utilitati, infrastructura, mediu si energie - zone care vor beneficia masiv de pe urma finantarilor europene, chiar daca litigiile vor continua sa fie domeniul bugetat a aduce cea mai mare parte a veniturilor.

”Investitiile din fondurile europene in infrastructura, utilitati, mediu, energie regenerabila etc. ar putea asigura dezvoltarea pietei de avocatura de business in anul 2010 - chiar daca nu in ritmul din anii 2006 - 2008”, mai spune Doru Bostina.

Cu birouri in Bucuresti, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 16 mari orase din Romania, casa de Avocatura Bostina si Asociatii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri