Coface Romania, companie specializata in managementul riscului de credit, bugeteaza 25.000 de euro in acest an pentru realizarea unui program de coaching si leadership pentru 14 manageri ai organizatiei.
“Am urmat cursurile unui program de EMBA la INSEAD (n. red.: una dintre cele mai cunoscute scoli de business), iar o parte importanta a cursurilor facea referire la dezvoltarea lidershipului. Am vrut sa aduc aceste informatii in interiorul companiei, prin implementarea unui proiect de coaching si lidership”, afirma Cristian Ionescu, country manager Coface Romania.

Pe langa cei 25.000 euro cheltuiti pentru sesiunile de coaching livrate de Mihai Popa Radu, unul dintre cei mai cunoscuti coach romani, compania organizeaza o conferinta prezidata de Robin Sharma, unul dintre guru internationali in leadership, bugetata cu aproximativ 100.000 de euro.

Initiativa vine in contextul in care, in 2009, Coface Romania a alocat alti 30.000 de euro pentru colaborarea cu un cabinet psihologic pentru consilierea si motivarea propriilor angajati. Programul demarat in luna august a anului trecut consta in aplicarea unei serii de teste de personalitate la sediul companiei si in desfasurarea unor ore de consiliere psihologica pe probleme de serviciu, dar si personale, in cabinetul psihologic.

Consilierea psihologica este una dintre activitatile programului intitulat ”I’am happy to work at Coface” dedicat angajatilor, din care mai fac parte si alte activitati de motivare a personalului, printre care: teambuilding-uri semestriale, masaj la birou, campionat de tenis intern, seminarii de ralaxare sau petreceri de sfarsit de an. Costul mediu net pentru instruirea unui angajat variaza intre 450 si 600 de euro anual. In acest moment, compania are pe statele de plata aproximativ 130 de angajati, cu 15% mai mult fata de jumatatea anului trecut.

In 2008, compania a atins o cifra de afaceri de 6 milioane de euro. Coface Romania este lider pe piata locala in domeniul managementului riscului de credit, oferind servicii de asigurari de credit, rapoarte de credit, colectare de creante comerciale, urmarire a incasarilor, monitorizare, furnizare de date de marketing si consultanta de risc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri