Salonul International de Franciza ROFRANCIZE, se va desfasura, in premiera, in Romania, in perioada 18 - 20 februarie, in cadrul Centrului de Conferinte World Trade Center Bucuresti. Potrivit unui comunicat de presa, manifestarea claseaza tara noastra printre primele state din Sud-Estul Europei, promotoare ale sistemului de franciza.

Salonul va reuni 20 de expozanti, companii francizoare din Italia, Spania, Portugalia, Franta si Romania, precum si reprezentanti in Romania (francizati sau MasterFrancizati) ai unor marci din aceste tari.

"Daca unele dintre brandurile expozante au patruns deja pe piata romaneasca (Ticket Com, Hirsh, Office 1 Superstore, Newman, YourHotels), altele au gasit in Salonul International de Franciza ROFRANCIZE modalitatea prin care sa-si promoveze conceptul si sa recruteze potentiali candidati la achizitionarea francizei (HappyFood, OneBiz Group, Agroland, Rodipet)", se precizeaza in comunicat. ROFRANCIZE este organizat de CHR Consulting, prima companie romaneasca de consultanta specializata in franciza, in colaborare cu Asociatia Retelelor de Franciza din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri