In primele trei luni ale anului, aproximativ 300 de firme vasluiene au intrat in procedura de insolventa, fiind afectate de criza economica, potrivit directorului Oficiului Registrului Comertului (ORC) Vaslui, Ioan Zaharia, scrie NewsIn.
„Traversam o perioada critica, inca din cursul anului trecut. Tot mai multe firme ajung in situatia de a nu mai face fata cheltuielilor si sunt nevoite sa isi inchida activitatea. Cand nu mai au bani sa isi plateasca salariatii, facturile, se aduna datorii la bugetul de stat, apoi li se blocheaza conturile nu mai au decat un pas, pana la faliment. De la inceputul anului au intrat in insolventa 296 de firme”, a declarat sambata, corespondentului NewsIn, Ioan Zaharia, directorul ORC Vaslui.

In tot acest timp, niciun investitor strain nu a demarat afaceri in judetul Vaslui, singurii care s-au incumetat sa isi infiinteze firme in aceasta perioada au fost vasluienii care s-au intors de la munca din strainatate, numarul acestora fiind sub zece.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri