O noua retea de sali de fitness pe piata autohtona
Exponent al industriei americane de servicii de intretinere corporala, conceptul de franciza Contours Express, initiat in Kentucky si cunoscut ca unul din lanturile de sali de fitness cu cea mai rapida expansiune peste Ocean (peste 400 de unitati in numai cativa ani de la aparitie), isi va extinde reteaua si in Romania.

MasterFranciza este o optiune luata in considerare de catre francizorul american in egala masura cu franciza directa.

Ceea ce distinge serviciile Contours Express de alte nenumarate sali de intretinere corporala este personalizarea echipamentelor si, implicit, a programelor de exercitii fizice pentru caracteristicile si nevoile femeilor.

Pornind de la premisa ca multe femei cred in beneficiile exercitiilor fizice si ar dori sa se implice in asemenea activitati, insa nu o fac din lipsa de timp, din comoditate sau din senzatia de disconfort, Contours Express inlatura acest inconvenient, creand un cadru confortabil, relaxant si incurajator. Cu un circuit eficient de exercitii programate pe 16 tipuri de aparate, alternandu-le pe cele pe baza de greutati, special concepute pentru femei, cu cele pentru relaxarea muschilor si asociindu-le cu programe nutritionale, conceptul Contours Express ofera clientelor, femeilor avand orice nivel de conditie fizica, posibilitatea de a-si imbunatati aspectul fizic si de a-si ridica tonusul in urma unor antrenamente de doar 29 de minute.

Dat fiind faptul ca programul Contours Express se adreseaza unei categorii relativ largi de clienti, chiar daca exclusiviste prin gen, conceptul de franciza poate fi implementat si in orase mai mici, cu populatie de aproximativ 50.000 de locuitori.

Contours Express necesita, ca investitie totala initiala, o suma de maximum 50.000 de dolari. In aceasta suma sunt incluse toate costurile de start-up: taxa de franciza (12.500 dolari), echipamentele (circa 20.000 dolari), precum si cheltuielile de amenajare. Spatiul alocat clubului de fitness Contours Express trebuie sa masoare 120-150 de metri patrati.

Pentru o informare detaliata, accesati sectiunea Afaceri Mici - de unde puteti, mai departe, sa transmiteti francizorului candidatura dumneavoastra.








Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri