Firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat cel mai prestigios premiu european de excelenta - "Firma de Avocatura a Anului" - oferit de editorii ghidului britanic dedicat pietei de avocatura - Chambers Europe.
Publicatia internationala Chambers Europe, versiunea europeana a prestigiosului ghid international al firmelor de avocatura, a desemnat Tuca Zbarcea & Asociatii drept "Firma de Avocatura a Anului" din Romania, in cadrul galei premiilor de excelenta "Chambers Europe Awards for Excellence" desfasurata la Londra.

Ceremonia de decernare a premiilor a adunat peste 300 de avocati si consilieri in-house din cadrul diferitelor case de avocatura si companii de top din Europa, fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului de catre comunitatea juridica internationala.

Din Romania, sase societati de avocati independente si internationale au intrat in competitia pentru premiul "Firma de Avocatura a Anului".

Potrivit editorilor ghidului international Chambers Europe, trofeul a revenit Tuca Zbarcea & Asociatii pentru performantele inregistrate in ultimele 12 luni, proiectele semnificative gestionate, evolutia strategica impresionanta si excelenta in relatia cu clientii.

Premiul pentru Romania a fost inmanat de catre Joanna Thomas, Co-editorul Chambers Europe si Michael Beloff QC.
Cu venituri de 22,7 milioane de euro in 2009, in crestere de la 18,6 milioane de euro in 2008, Tuca Zbarcea & Asociatii a inregistrat cele mai bune performante financiare din Romania, potrivit unor clasamente realizate de diverse publicatii locale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri