Companii in insolventa, bugetari buni de plata pentru banci si facturi de miliarde de lei la caldura - sunt doar cateva dintre cele mai importante titluri economice ale principalelor publicatii.
Ziarul Financiar scrie despre problemele de cash-flow pe care le intampina marile companii din Romania, intr-un interviu cu proprietarii firmei de curierat Fan Courier.

Octavian Radu, fondatorul grupului de firme RTC, vorbeste intr-un interviu in revista Money Express despre “un moment dificil din viata sa”, si anume intrarea in insolventa a lantului de librarii Diverta. “Intrebarea e, daca vand acum, cu cat vand?”, se intreaba omul de afaceri, care ia in considerare si listarea la BVB pentru a iesi din criza.

“Un antrenor de manageri platit si cu 10.000 dolari pe zi: La primul job am crezut ca eu trebuie sa platesc ca sa vorbesc”, titreaza publicatia online Daily Business, intr-un articol despre Jim Bagnola, unul dintre cei mai bine cotati specialisti in leadership si coaching la nivel mondial.

Ziarul Bursa scrie ce cred sefii de SIF-uri cu privire la autolistarea Bursei de Valori Bucuresti, o miscare primita cu interes, “pornind de la premisa ca actiunile BVB ar putea fi o viitoare tinta de investitii”.

In timp ce Guvernul isi asuma, ieri, raspunderea pentru masurile de austeritate, in Parlament atmosfera era mai mult decat destinsa.” Ministrii cabinetului sau zambeau si isi spuneau bancuri. In sala, parlamentarii opozitiei, dar si cei ai puterii se distrau impartasindu-si glumite si anecdote”, arata Hotnews intr-un videoreportaj inedit din Parlament.

Evenimentul Zilei dezvaluie cat va scoate statul din buzunar pentru a plati factura la caldura: doua miliarde de lei pe an. “Preturile gigacaloriei va exploda in iarna, daca autoritatile vor reduce subventiile acordate pentru incalzirea centralizata”.

“Bugetarii raman clienti buni pentru banci”, in ciuda taierilor de salarii bugetare anuntate de Guvern, arata Romania Libera, intr-un interviu cu Ruxandra Andrei, sefa brokerului Creditland.

“Suparate pe Finante, casele de pariuri sportive pun lacatul pe usa”, informeaza Gandul, intr-un articol despre intentia recent anuntata a Guvernului de a inpozita cu 25% castigurile din pariurile sportive.

Adevarul scrie despre cum a reusit Ungaria sa depaseaza faza aplicarii masurilor dure de constrangere a populatiei in vederea depasirii crizei intr-o comparatie cu situatia actuala a Romaniei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri