Producatorul de energie electrica si termica de stat Termoelectrica ar putea disponibiliza inca 200 de angajati in octombrie, dupa ce in februarie a concediat 300 de salariati, a declarat directorul general al companiei Constantin Ioanitescu.
"Acum negociem cu sindicatele. Este posibil sa disponibilizam inca 200 de salariati, in afara de cei 300 care au fost deja concediati in luna aprilie", a precizat Ioanitescu, citat de NewsIn.

In prezent, Termoelectrica are 2.000 salariati, inclusiv cu cei de la termoservuri, insa fara a include filialele.

Termoelectrica a avut in 2009 pierderi de 295,2 milioane lei, acumulate din cauza majorarilor si penalitatilor aferente creditelor angajate de companie pana la 31 decembrie 2004. In 2008, Termoelectrica a inregistrat pierderi de 344,7 milioane lei. De asemenea, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli al companiei pe 2010, Termoelectrica estimeaza pentru acest an pierderi de 274 milioane lei.

Termoelectrica este producatorul de stat de energie electrica si termica prin arderea combustibililor fosili (carbuni) si hidrocarburi (gaze naturale si pacura). Actionarul majoritar al companiei este Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Compania are patru sucursale (Sucursala Electrocentrale Borzesti, SE Braila, SE Doicesti si SE Paroseni) si sapte filiale (Termoservurile Braila, Borzesti, Doicesti, Paroseni, Electrocentrale Bucuresti, Electrocentrale Galati si Electrocentrale Deva).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri