Ministrul delegat pentru Comert, Iuliu Winkler , a declarat la Hunedoara, ca este foarte dezamagit de felul in care este promovat parcul industrial din oras. Declaratia a fost facuta in cadrul unei intalniri cu oameni de afaceri maghiari din municipiile Deva si Hunedoara si cu atasatul comercial al Ambasadei Ungariei la Bucuresti, Bogar Ferencz.
"Sunt dezamagit, chiar foarte dezamagit, de cum este promovat acest parc industrial din municipiul Hunedoara. Actul de promovare a acestui parc industrial este zero, cand aceasta problema ar trebui sa fie prioritara pentru municipalitate. Le-am transmis consilierilor locali ai UDMR din cadrul Consiliului Local Hunedoara sa puna in discutie aceasta problema, la prima sedinta de consiliu", a spus Iuliu Winkler. Potrivit acestuia, discutiile despre parcul industrial exista inca din anul 1998, cand el era consilier judetean si, alaturi de oameni de afaceri si reprezentanti ai Primariei Hunedoara, a facut o vizita de lucru in orasul maghiar Szombathely, unde a vizitat un parc industrial de succes. "De atunci, insa, nu s-a facut nimic pentru promovarea acestei investitii.

Guvernul a mai alocat, saptamana trecuta, inca 2 milioane de lei (20 de miliarde de lei vechi) pentru lucrarile la acest parc, dar nimic. Nu exista un site al parcului industrial, o brosura, de unde sa se informeze oamenii de afaceri ca pot sa vina sa-si deschida afaceri aici. Informatiile despre acest parc se obtin extrem de greu", a evidentiat Iuliu Winkler.

Lucrarile la parcul industrial din Hunedoara au fost incepute in octombrie 2004, valoarea investitiilor ajungand, anul trecut, la aproximativ 700.000 dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri