Posta Romana va organiza in 28 iulie o licitatie deschisa pentru a achizitiona cantare electronice, pentru care va plati din surse proprii 7.785.000 lei, fara TVA, potrivit unui anunt de participare al companiei publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).
Astfel, vor fi achizitionate 3.771 de bucati de cantare electronice cu domeniul de masurare 0-35kg, 99 de bucati cu domeniul de masurare 0-60 kg, precum si doua bucati cu domeniul de masurare 0-150 kg, potrivit NewsIn.

Locul principal de livrare il reprezinta franco-depozitele achizitor cu sediile in Bucuresti, Ploiesti, Craiova, Timisoara, Cluj, Brasov, Bacau, Galati, Iasi si Constanta.

Durata contractului este de patru luni incepand de la data atribuirii. Ofertantii trebuie sa depuna o garantie de participare de 80.000 lei. De asemenea, cei care doresc sa participe la licitatie trebuie sa prezinte bilantul contabil la 31 decembrie 2009, precum si o declaratie privind cifra de afaceri globala medie anuala pe ultimii trei ani (2007, 2008, 2009).

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 26 iulie, ora 10:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 iulie, ora 10:00. Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut. Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 90 de zile (de la termenul limita de primire a ofertelor).

Potrivit datelor transmise Agentiei NewsIn, Posta Romana, aflata sub autoritatea Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale, a inregistrat in primul trimestru al acestui an pierderi de 14 milioane lei, cu peste 7% mai mari fata de rezultatul negativ de 13 milioane lei din primul trimestru din 2009. De asemenea, Posta Romana a avut in primul trimestru o cifra de afaceri de 358,3 milioane lei, apropiata de cea din primul trimestru al anului trecut, care a fost de 357,8 milioane lei.

La nivelul anului trecut, compania a inregistrat pierderi de 181,5 milioane lei, dupa ce in 2008 avusese un profit net de 32.793 lei.

Posta Romana are peste 36.000 angajati si este operatorul national din domeniul serviciilor postale avand drept actionar majoritar statul roman, reprezentat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (75% din pachetul de actiuni) si Fondul Proprietatea (25% din pachetul de actiuni).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri