Cramele Halewood, producator de vinuri linistite si spumante si exportator de vinuri imbuteliate, a deschis un nou magazin - „The Winery Outlet”- in Breaza (km 103 pe DN1), al 3-lea dupa cele deschise la Pivnitele Rhein Azuga si in Ploiesti.
Noul magazin se intinde pe o suprafata de 70 mp si ofera peste 100 vinuri romanesti albe, rose si rosii - productie proprie din viile Halewood din Dealu Mare, Murfatlar si Sebes si aproximativ 300 de vinuri ce provin din 16 tari si pe care Cramele Halewood le importa direct, potrivit NewsIn.

"The Winery Outlet face parte din planul nostru de extindere al magazinelor proprii, dupa succesul obtinut cu primele doua magazine deschise in Azuga si Ploiesti. Ne dorim sa fim acolo unde oamenii isi petrec vacanta sau acolo unde ei se relaxeaza (...)”, a declarat directorul general al Cramelor Halewood, Dan Muntean.

Cramele Halewood fac parte din Grupul Halewood, alaturi de Halewood Romania Srl si Domeniile Halewood Srl.

Compania detine sase crame localizate astfel: patru in zona Dealu Mare (Tohani, Valea Calugareasca, Urlateanu si Ploiesti), una la Sebes, in Podisul Transilvaniei si una in podgoria Murfatlar. La acestea se adauga Pivnitele Rhein Azuga fondate in 1892, unde compania continua traditia producerii vinurilor spumante prin metoda traditionala, de fermentare a vinului in sticla.

Crama din Ploiesti gazduieste, pe langa vaste pivnite subterane, sediul companiei, cat si depozitul de materiale si cel de produse finite (cu o capacitate de peste 1 milion de sticle) si mai multe linii de imbuteliere.

Grupul Halewood detine peste 350 hectare de vie plantate in perioada 2002-2009, cu o investitie de peste 7 milioane euro, iar in 2010 se estimeaza ca vor fi replantate alte 100 de hectare.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri