Musat & Asociatii este singura societate de avocati din Romania prezenta in topul Euro 100 Survey 2010 realizat de publicatia juridica internationala Chambers & Partners pe baza comentariilor primite din partea celor mai importante 100 de companii europene dupa capitalizarea bursiera (FTSE Eurotop 100).
Musat & Asociatii a fost recomandata de doi dintre jucatorii internationali din portofoliul firmei, Inditex, care a evidentiat expertiza firmei in corporate si real estate, si Novo Nordisk, care a recomandat serviciile avocatiale in concurenta, corporate, dreptul muncii si fuziuni si achizitii.

Alaturi de Musat & Asociatii, tot cu doua nominalizari la nivel european, se numara nume sonore precum Arnold & Porter, Berwin Leighton Paisner, Bristows sau Bird & Bird.

„Firmele locale si regionale demonstreaza din ce in ce mai des in ultima vreme ca pot oferi servicii la standardele cele mai inalte si ca pot intra in competitie cu marile firme internationale”, a spus Catalin Baiculescu (foto), Co-Managing Partner Musat & Asociatii.

Expertiza Musat & Asociatii este recunoscuta de majoritatea publicatiilor straine de specialitate (Chambers & Partners, Practical Law Company, Legal 500, International Financial Law Review etc.), care recomanda cu regularitate firma pe primul loc al clasamentelor realizate in Romania, multi dintre avocatii firmei fiind la randul lor nominalizati de aceste publicatii ca facand parte din elita avocaturii de business din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri