Clientii Enel Energie Muntenia si Enel Energie au la dispozitie noi modalitati de achitare a facturii de energie electrica, prin intermediul modalitatilor de plata puse la BRD.

"Facturile pot fi platite in numerar si prin card la masinile automate de incasare ROBO, prin card la numerat, prin transfer electronic BRD-Net si BRD@ffice, precum si in numerat sau prin ordin de plata la ghiseele BRD, debit direct sau chiar telefonic, prin serviciul Vocalis", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

Reteaua BRD din Muntenia, Banat si Dobrogea numara peste 450 de unitati, peste 750 de bancomate si mai mult de 300 de ROBO si ofera servicii de incasare a facturilor Enel Energie Muntenia si Enel Energie. Utilizarea serviciilor de plata facturi pentru clientii Enel, prin intermediul BRD, este gratuita, fara perceperea vreunui comision, au mai precizat oficialii companiei.

Enel este cea mai mare companie italiana in domeniul energiei electrice si cea de-a doua companie europeana de utilitati in functie de capacitatea instalata. Este un jucator integrat care produce, distribuie si vinde electricitate si gaz. Dupa achizitia companiei spaniole Endesa, Enel este acum prezenta in 23 de tari, avand o capacitate de productie de 95.000 MW si vinde energie electrica si gaz natural catre circa 61 milioane de clienti.

In Romania, Enel este cel mai important investitor privat din sectorul energiei electrice, avand circa 2,5 milioane de clienti, 93.000 km de retea si aproximativ 5.000 de angajati. Enel opereaza in domeniul furnizarii electricitatii, prin Enel Energie Muntenia si Enel Energie, in timp ce Enel Distributie Banat, Enel Distributie Dobrogea si Enel Distributie Muntenia sunt companiile care se ocupa de gestionarea si imbunatatirea retelei de energie electrica in aceste trei regiuni.

BRD - Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor, cu 2,5 milioane de clienti si o retea de 930 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din Zona Euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri