Furnizorul de energie electrica electrica Enel a demarat un proces de modernizare a centrelor de relatii cu clientii, dintre care 40 de casierii vor fi gata pana la finalul lui 2011.
"Modernizarea centrelor de relatii cu clientii face parte din strategia noastra de imbunatatire a calitatii serviciilor pentru clientii nostri. Initiativa se alatura altor facilitati pe care le-am oferit deja, prin introducerea serviciului telecitire si a modalitatilor alternative de plata", a declarat Matteo Cassani, director general al Enel Energie Muntenia.

Pentru urmatorul an, Enel Energie Muntenia estimeaza ca toate centrele de relatii cu clientii vor fi modernizare, lucrari similare urmand a se derula si in zonele din Banat si Dobrogea.

Compania energetica Enel din Italia a anuntat saptamana aceasta ca va incepe in acest an constructia unui parc eolian de 140 MW in comuna Valea Nucarilor, din judetul Tulcea, proiect ce va fi dezvoltat in doua etape, fiecare de cate 70 MW. [Cititi aici mai multe detalii despre proiectul de la Valea Nucarilor.]

Enel este cea mai mare companie italiana din sectorul de electricitate si cea de-a doua companie de utilitati din Europa, fiind listata din 1999 la bursa din Milano. Este un jucator integrat care produce, distribuie si vinde electricitate si gaz. Enel este prezenta in 23 de tari pe 4 continente, avand circa 81.000 de angajati, peste 95 GW de capacitate de productie si aproximativ 61 milioane de clienti.

In Romania, Enel este cel mai important investitor privat din sectorul energiei electrice, avand circa 2,6 milioane clienti, 91.000 km de retea si aproximativ 5.000 angajati.

Enel opereaza in domeniul furnizarii electricitatii, prin Enel Energie si Enel Energie Muntenia, in timp ce Enel Distributie Banat, Enel Distributie Dobrogea si Enel Distributie Muntenia sunt companiile care se ocupa de gestionarea si imbunatatirea retelei de energie electrica in aceste trei regiuni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri