Retailerul german Real Hypermarket, care opereaza pe piata romaneasca 25 de hipermarketuri, a anuntat ca incepand de saptamana aceasta va rambursa contravaloarea TVA, sub forma unui voucher, pentru cumparaturile de minim 75 de lei.
"Toti clientii Real Hypermarket persoane fizice, care efectueaza marti 27 iulie anul curent cumparaturi de minim 75 de lei pe un singur bon fiscal, primesc contravaloarea TVA inscris pe bonul fiscal sub forma de voucher cu valoare fixa", se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Voucherul poate fi utilizat in perioada 1-15 august anul acesta ca modalitate de plata in magazinul Real in care a fost emis. Oficialii companiei au mai precizat ca in cadrul acestei promotii nu vor fi acordate vouchere pentru bonurile cu o valoare mai mare de 5.000 de lei sau care contin produse din tutun ori bauturi alcoolice marcate cu banderole de securizare.

Special pentru aceasta promotie, toate magazinele Real din intreaga tara isi vor prelungi programul pana la ora 24.00, exceptie facand unitatile cu orar non-stop.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri