Tullow Oil va abandona perimetrul Costisa-1Z, la care detine o participatie de 42%, urmand ca actiunile si drepturile de licenta sa fie transferate unui alt operator, informeaza compania petroliera britanica.

Explorarea a ajuns la 4.350 metri pe 30 noiembrie. In prezent, este in curs de astupare. Obiectivele primare privind aceasta unitate nu au fost atinse, au aratat reprezentantii Tullow. Explorarea de la Costisa este situata in perimetrul Brates, cu o suprafata de 1.125 kilometri patrati. Zona este explorata impreuna cu companiile MND, Europa Oil&Gas si Oranje Nassau.

Potrivit companiei britanice, grupul intentioneaza sa transfere catre Europa Oil&Gas participatia pe care o are in cadrul perimetrului, precum si drepturile de exploatare. In prezent, Europa Oil&Gas controleaza operatorul perimetrului in proportie de 15%. Grupul Tullow Oil este prezent pe piete din Europa - Romania si Marea Britanie, Africa - 11 state si Asia de Sud - trei tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri