Elis Pavaje, jucator pe piata pavajelor din Romania, a investit 200.000 de euro in achizitia unei licente pentru productia de blocheti Compac III si a unui utilaj automat de splitare (despicare controlata) a blochetilor.
In urma acestei investitii Elis Pavaje devine singurul producator de blocheti de pe piata romaneasca.

„La o analiza a tipurilor de proiecte desfasurate in acest moment pe piata din Romania, am identificat o necesitate reala pentru blocheti, un produs de ultima generatie, folosit foarte mult in proiectele de infrastructura. Ne bazam pe experienta si know-how-ul companiei Keystone de la care am cumparat licenta, dar si pe nevoia reala de pe piata pentru a obtine in 2010 venituri de 1 milion de euro din vanzarea acestui tip de produs”, a declarat Emil Elisiu Gota, director general Elis Pavaje.

Realizate din beton vibropresat, dar beneficiand de o greutate scazuta (cca. 35 kg/buc), blochetii Compac III sunt elemente modulare pentru ziduri de sprijin din pamant armat care prin forma lor speciala ofera posibilitatea realizarii unor suprafete verticale, drepte sau curbe, fara dificultate si fara a necesita personal specializat. Blochetii Compac III reprezinta o solutie pentru consolidarile de teren din proiectele de infrastructura, proiecte rezidentiale si industriale, aplicatii hidrotehnice (cheiuri, canale, baraje), terase, garduri, fatade.

Elis Pavaje a avut in anul 2009 o cifra de afaceri de 60 milioane de lei. Compania are o capacitate de productie de 8.000 mp/zi in cele doua unitati de productie din tara.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri