Luxten Lighting Company, din Bucuresti, va realiza lucrari de extindere si modernizare a sistemului de iluminat public din Oradea, in baza unui contract de 20,6 milioane lei, fara TVA, transmite Mediafax.
Prmaria Oradea a atribuit contractul la finele lunii iulie, prin negociere fara anunt de participare, conform unui anunt al institutiei.

Primaria justifica alegerea acestei proceduri prin faptul ca lucrarile, produsele si serviciile pot fi furnizate, conform sursei citate, numai de un anumit ofertant, din motive tehnice.

Principalii actionari ai Luxten Lighting Company sunt trei persoane fizice, Claudiu Nicolae Radulescu (50,3%), Ionel Pepenica (24,1%) si Olimpia Moica (21,1%).

Firma administreaza sistemul de iluminat public din peste 20 de orase, printre care Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Constanta si Oradea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri