Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea de concentrare economica realizata prin dobandirea controlului in comun asupra Delaco Distribution SA de catre Bongrain Europe SAS, Gheorghe-Tudor Comaniciu, Dragos Comaniciu, Adrian-Victor Vartolomei si Romulus Dumitru.
Bongrain Europe, lider mondial in specialitati din branza, a finalizat in luna iulie achizitia unui pachet de 52% din actiunile societatii Delaco, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata branzeturilor din Romania.

Vanzatorii vor continua sa fie activ implicati in dezvoltarea pe viitor a activitatii societatii si vor detine, de asemenea, managementul companiei, prin Tudor Comaniciu (foto) in calitate de director executiv (CEO).

Avand sediul in Franta, Bongrain s-a infiintat la mijlocul anilor '50 si a realizat in anul 2009 o cifra de afaceri de 3,3 miliarde de euro, avand 17.076 de angajati in lumea intreaga.

Delaco a luat fiinta in anul 1996, iar din 2000 s-a concentrat pe segmentul branzeturilor, devenind unul dintre principalii jucatori pe piata din Romania.

Infiintata in 2006, societatea Biris Goran si-a construit un colectiv de peste 30 de avocati si consultanti fiscali, avand si un departament distinct de consultanta fiscala condus de Ruxandra Jianu (partner), membra a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania si o societate de practicieni in insolventa autorizata de Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR).

In cadrul societatii, activeaza si avocati asociati si colaboratori care sunt membri ai barourilor din New York si Florida (SUA) si din Quebec (Canada).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri