Florentin Banu, omul din spatele napolitanelor Joe si a retelei magazine de retail Artima, va participa ca speaker la ROMANS – The Romanian Manufacturers Summit. Evenimentul este organizat de United sub inaltul patronaj al Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri in data de 28 septembrie 2010, la hotelul JW Mariott Bucuresti, Sala Constanta.
Cu o experienta vasta in domeniul antreprenoriatului si cu doua afaceri de succes bine cunoscute pe piata din Romania (Joe si Artima), Florentin Banu a intrat si in industria automotiva in anul 2004 prin infiintarea companiei Interpart Production ca parte a grupul BanuInvest. Prin prisma cunostintelor acumulate in ultimii 6 ani va discuta despre evolutia sectorului, despre tendintele actuale, va prezenta masuri practice care pot asigura o dezvoltare pozitiva a unui business in domeniu si va aduce in fata auditoriului insight-uri relevante din industrie.

“In primul rand sunt un roman bun si ma intereseaza ce se intampla in Romania. Ma bucur pana la lacrimi daca aud si vad ceva pozitiv despre Romania . Din pacate nu am prea des ocazia. Nefiind inregimentat politic si nedorind sa ma implic in aceasta sfera, incerc sa imi aduc aportul pe alte planuri . Consider o onoare sa vorbesc in fata unui asemena auditoriu la o reuniune de un nivel atat de inalt . De cativa ani sunt in domeniul atomotiv si vad cam cum stau lucrurile. Cred ca as putea sa imi aduc in multe moduri un aport la comunitatea noastra. “ declara Florentin Banu, fondator BanuInvest.

Florentin Banu a inceput sa faca afaceri in anii ’90 producand napolitane intr-un garaj, pe care le vindea mai apoi din sufrageria unui vecin. Cu napolitanele sale, napolitanele Joe, Florentin Banu a devenit protagonistul unei tranzactii de prima pagina, vanzand fabrica de napolitane de la Timisoara catre Nestle Elvetia, cea mai mare companie alimentara a lumii. Patru ani mai tarziu, in anii 2000 a lansat Artima, business prin care, Florentin Banu a inregistrat o noua premiera pentru Romania. Artima avea sa devina singura retea de retail autohtona dezvoltata de la zero si vanduta unui investitor international.

In prezent, intreprinzatorul controleaza alaturi de fratele sau, Daniel Banu, grupul BanuInvest, din care fac parte BanuConstruct (dezvoltarea si construirea de imobiliare in Timisoara), BanuSport (un complex sportiv dezvoltat in Timisoara) si Interpart Production (afacerea cu mase plastice si matrite pentru industria auto).

Alaturi de Florentin Banu in cadrul The Romanian Manufacturers Summit vor participa:

Panelul 1: Karoly Borbely - Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Constantin Stroe - Vice-Presedinte, Automotive Dacia, Monica Suciu - Director Financiar Nokia Romania, Codrut Pascu - Managing Director, Roland Berger, Flemming Soerensen – CEO, Damen Galati.

Panelul 2: Ivan Lokere – CEO, Alinso, Constantin Dascalu – Secretar de Stat, Ministerul , Radu Boitan – Director Investment, King Sturge, Florin Furdui – CEO, Portland Trust, reprezentantii Horvath Partners si Epicor.

Panel 3: Prof. Dr. Ovidiu Nicolescu - Presedinte Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, Viorel Catarama - presedinte Elvila, Constantin Toma - presedinte ROMET, Maria Grapini - presedinte Pasmatex si reprezentanti Horvath Partners si Epicor.

Panel 4:
Bogdan Dragoi – Secretar de Stat, Ministerul Finantelor Publice, Adrian Rus – Presedinte, Broadhurst Industrial Management, reprezentant Finexpert Consulting.

Detalii despre ROMANS: http://marketing-partner.ro/romans


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri