Casa de avocatura Musat&Asociatii a cooptat doi noi parteneri in cadrul departamentul de litigii si arbitraj, Nicolae Viorel Dinu si Octavian Popescu, si a recrutat cinci avocati litiganti experimentati, ajungand la o echipa de peste 25 de specialisti in aceasta arie de practica.
Nicolae Viorel Dinu (foto sus) revine in cadrul echipei Musat & Asociatii in calitate de Partner dupa o perioada de patru ani petrecuta la Salans-Moore si Asociatii, unde a ocupat pozitia de Managing Counsel.

Dinu si-a inceput cariera juridica la Musat & Asociatii in 1996 si a fost implicat in numeroase privatizari si proiecte de investitii, precum si in litigii de drept civil si comercial. In 2002 s-a inscris la The George Washington University Law School, unde a obtinut o diploma LL.M. in 2003, iar din 2004 este membru al Baroului New York. Experienta sa internationala include solutionarea unui portofoliu de dosare de litigii comerciale, administrative si fiscale, precum si de proceduri arbitrale internationale, reprezentand investitori straini in fata ICC si ICSID (Centrul International pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investitii din Washington).

De asemenea, Octavian Popescu (foto jos), avocat specializat pe criminalitate economica, frauda si falimente, cu o experienta de sase ani in cadrul firmei, a fost promovat Partner.

Echipei de litigii a Musat & Asociatii s-au mai alaturat cinci avocati litiganti experimentati: Mihai Ciprian Dimitriu, fost Senior Associate Lawyer la KPMG Romania cu o experienta de peste 10 ani in litigii, Roxana-Nicoleta Feraru, fost avocat litigant in cadrul casei de avocatura Wolf Theiss, precum si Calin Victor Dobre, Ciprian Ioan Libotean si Raluca Feraru, avocati provenind de la cunoscute case de avocatura.

In urma recentelor promovari, noua structura a departamentul de litigii al firmei include cinci parteneri: Gheorghe Buta, care supervizeaza activitatea intregului departament de litigii si arbitraj, Luminita Popa, coordonatoarea practicii de arbitraj din cadrul firmei, Viorel Dinu, care a preluat partea de litigii comerciale, Octavian Popescu, specializat in white-collar crime, insolvente si falimente si Anca Buta Musat, care coordoneaza disputele de antitrust, proprietate intelectuala si farma.

Musat & Asociatii este implicata in litigii cu rezonanta pentru intreaga piata avocatiala, precum reprezentarea Rompetrol in disputele curente cu autoritatile statului, reprezentarea ThysenKrupp intr-un litigiu istoric, cu pretentii in valoare totala de circa 40 milioane dolari, rezultat din vanzarea si cumpararea de otel in perioada regimului comunist, precum si apararea intereselor a numeroase corporatii multinationale in fata instantelor de judecata, precum Orange, SBS Broadcasting Corporation, Eli Lilly, Leumi Bank, Fortis Bank, Tornator, etc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri