Dan Sucu, presedintele Mobexpert, crede ca un ajutor venit din partea statului pentru tinerii antreprenorii nu este neaparat o initiativa demna de apreciat, dat fiind faptul ca, in Romania, oricum procesul de infiintare si de dezvoltare al unei afaceri este ingreunat.
"Intr-o societate in care oamenii sunt macinati de lipsa increderii in sistemul guvernamental, este foarte greu sa se dezvolte perspective noi de business. In plus, la noi, birocratia este atat de mare incat nu stiu cat de mult ajuta proiectul propus de Guvern mediului de business", afirma omul de afaceri Dan Sucu (foto).

Sedinta de Guvern de miercuri va avea pe ordinea de zi de dezbatut un nou proiect, dedicat tinerilor cu varsta de pana la 35 de ani, care nu au avut niciodata o firma sau actiuni intr-o companie si care vor sa isi lanseze propriul business. Andreea Paul (Vass), consilierul personal al primului-ministru Emil Boc, a explicat, pentru Wall-Street, ca tinerii antreprenori trebuie sa indeplineasca anumite conditii, fara de care banii nu ar putea fi alocati celor care doresc sa isi infiinteze propriul business.

Presedintele Mobexpert nu este de acord cu interventia administrativa si, mai mult decat atat, este de parere ca o astfel de initiativa pare mai mult o distorsiune.

De asemenea, Sucu crede ca un tanar care are spirit antreprenorial va incepe o afacere si va avea succes cu sau fara ajutor din partea statului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri