Casa de Avocatura Bostina si Asociatii va acorda anul acesta patru burse de merit pentru studentii din anul III si anul IV ai Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, respectiv anul IV al Universitatii Al. I. Cuza din Iasi si Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, premianti ai Sesiunilor de Comunicari „Bursele Bostina”.
Valoarea unei burse este de 200 de euro lunar si se acorda pe perioada anului de invatamant universitar (octombrie - iunie) in care studentii sunt implicati in activitatile academice ale universitatilor respective oferind, in acelasi timp, beneficiarilor si posibilitatea de a lua contact, inca din facultate, cu felul in care lucreaza una din cele mai mari case de avocatura din Romania.

Un student va putea beneficia o singura data de o „Bursa Bostina” si numai in circumstante cu totul exceptionale, de doua ori.

Bursele Bostina au fost lansate in anul 2006 la Universitatea din Bucuresti, fiind extinse, in 2007, la Universitatea Al. I. Cuza din Iasi si, din 2008, la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj.

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii este unul din cei mai importanti jucatoriu ai pietei de consultanta juridica din Romania, cu o cifra de afaceri in 2009 de 16,98 milioane euro si peste 130 de avocati si colaboratori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri