Grupul Catalyst, firma care organizeaza evenimentul Angajatori de Top, achizitioneaza compania BrainSpotting, specializata in recrutare IT&C.
Catalyst are o expertiza de cinci ani in consultanta de resurse umane iar aceasta achizitie vine sa consolideze competentele in zona de IT&C, considerata strategica la nivel de grup. BrainSpotting va continua sa functioneze ca entitate de sine statatoare, specializata exclusiv pe recrutarea de specialisti si manageri in domeniul IT&C.

Parteneriatul de pana acum a pus cele doua companii in pozitia de a se cunoaste reciproc atat la nivel de mod de lucru cat si la nivel de valori si viziune pe termen lung. In acest context, tranzactia reprezinta un pas natural in dezvoltarea integrata a celor doua firme, consolidand practica de recrutare specializata.

“BrainSpotting isi mareste capacitatea de a furniza servicii specializate de recrutare in domeniul IT&C, prin integrarea resurselor umane si a bazelor de date de specialisti si manageri ale celor doua companii”, a spus Mihai Moghior, fondator BrainSpotting.

BrainSpotting a fost infiintata in anul 2001, devenind in scurt timp unul dintre cei mai mari furnizori de servicii specializate de recrutare in domeniul IT&C, acumuland deja peste 9 ani de experienta pe piata din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri