Circa 72% din romani merg la serviciu chiar si cand sunt bolnavi, pentru ca nu vor sa ramana in urma cu activitatea sau pentru ca le e teama sa-si piarda locul de munca, arata un sondaj realzat de site-ul de recrutare BestJobs.
Doar 20% din respondenti raman in concediu medical acasa pana se insanatosesc. Pe langa vizitele facute de prieteni, angajatii ar putea fi vizitati la domiciliu si de reprezentanti ai angajatorilor, Casei de Asigurari si ai politiei, care pot verifica veridicitatea concediului medical.

De asemenea, 8,3% aleg sa ramana acasa si sa lucreze de la domiciliu.

Sondajul a fost realizat in perioada 26.10-10.11.2010, pe un esantion de 7.312 de respondenti.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri