Cei mai importanti 90% dintre producatori locali de panouri termoizolante, la care se adauga 80% dintre producatorii de profile si 70% din cei de tigla metalica, au infiintat Asociatia Producatorilor de Panouri si Profile din Romania (A3PR).
Scopul A3PR este de a creste notorietatea solutiilor pe baza de tabla in randul utilizatorilor de materiale de constructii. De asemenea, asociatia isi doreste sa faciliteze adoptarea normelor, a specificatiilor tehnice si a standardelor de calitate, precum si certificarea tablei profilate la rece si a panourilor termoizolante din Romania in ceea ce priveste parametrii de durabilitate, rezistenta, izolare termica, acustica sau rezistenta impotriva incendiilor.

Printre membrii organizatiei se numara companii precum ArcelorMittal Construction Romania, Coilprofil, Isopan, Lindab Romania, MBS, Megaprofil, Plastsistem, Ruukki si Topanel.

„Este nevoie mai mult decat oricand de o asumare a responsabilitatii din partea principalilor reprezentanti ai industriei. Cel mai alarmant indiciu este schimbarea vizibila a comportamentului de consum al clientilor: sub influenta crizei de natura psihologica, acestia sunt din ce in ce mai tentati sa aleaga materialele de constructie exclusiv in functie de pret, ignorand standardele de calitate, ceea ce va duce la inconveniente semnificative pe termen lung, atat pentru producator, cat si pentru consumator”, a declarat Andrei Sulyok, director general Lindab Romania

Conducerea A3PR este asigurata de un Consiliu Director format din presedinte, trezorier si secretar al Consiliului Director, alesi pe o perioada de maximum trei ani. In fiecare an cate unul dintre ocupantii acestor functii se va schimba prin rotatie, pentru ca nici un membru sa nu poata ocupa mai mult de trei ani aceeasi functie.

Pentru primul an de functionare, Consiliul Director va fi format din reprezentanti ai companiilor Ruukki - pentru pozitia de presedinte, Lindab - pentru pozitia de trezorier si Coilprofil - pentru pozitia de secretar al Consiliului Director.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri