Dupa doua zile de competitie si doua meciuri de baraj, Sah la Business, primul turneu de sah destinat mediului de afaceri, si-a desemnat castigatorii. Vezi cum arata podiumul la individual, dar si la competitia pe echipe.
Scopul turneului a fost acela de a apropia companiile intr-o intrecere a sportului mintii, din care participantii sa invete sa aplice regulile de fairplay in viata de business de zi cu zi. La concurs au participat 53 de persoane din mediul corporate, angajati in banci, multinationale sau IMM-uri, care au jucat fiecare cate 7 partide in sistem elvetian, pe durata a doua zile.

Dupa cele doua zile de competitie si doua meciuri de baraj, premiul I la categoria individual i-a revenit lui Savin Daniel, director executiv la Ager Business Tech, pe pozitia secunda s-a clasat Teodor Cimpoesu, managing director la Kaspersky Romania, iar premiul III a fost obtinut de Mihnea Rasca, coordonator vanzari la Exec-Edu.

Vlad Ardeleanu, General Manager la Carrefour Property s-a clasat pe locul patru, iar lui Alexandru Oprita, director vanzari la Parmalat Romania i-a revenit pozitia a cincea.

Lupte stranse s-au dat si intre companiile intrate in concurs cu echipe. Premiul I la aceasta categorie i-a revenit echipei JTI Romania formata din: Androne Marius Constantin, Manole Laurentiu Mircea, Marius Moraru si Dorin Pavaloi. Dupa un meci de baraj intre echipa Ager Business Tech si ING Bank Romania, premiul II a fost obtinut de echipa Ager formata din: Eugen Lenghel, Moise Marius, Vlad Savin si Daniel Octavian Savin iar echipa ING Bank Romania, formata din Iulia Barsan, Bogdan Druga, Stoica Andrei si Vasile Liviu a obtinut Premiul III.

Arbitrajul partidelor a fost asigurat de catre Federatia Romana de Sah prin Radu-Pompiliu Sofran, CIF of Supervising Arbitre si arbitrul FA Dinu-Ioan Necula.

Turneul Sah la Business a reunit 53 de concurenti pasionati de la companiile: Ager Business Tech, Asebuss, Alpha Bank Romania, Banca Nationala a Romaniei, Biroul de Credit, Carrefour Property Romania, EximBank, Generali Asigurari, ING Bank Romania, ING Asigurari de Viata si Pensii, JTI Romania, Nemira, Kaspersy, OTP Bank Romania, Senior Interactive, Parmalat, UPC, Mastermind Communications.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri