Casa de avocatura PeliFilip a asistat societatile belgiene de achizitii si dezvoltare Belrom Real Estate si K&S Developments in procesul de negociere si semnare a setului de contracte pentru dezvoltarea Electroputere Shopping Centre din Craiova.



Asistenta pentru aceasta tranzactie s-a derulat pe o perioada de peste cinci luni si a inclus acordarea de consultanta in legatura cu achizitia de bunuri, finantarea pentru achizitia de bunuri, aspecte de natura fiscala, vanzarea de bunuri viitoare, contracte de construire si dezvoltare, finantare pentru construire, precum si diverse contracte adiacente pentru unul dintre cele mai importante proiecte imobiliare ale anului.

"Speram ca aceasta tranzactie de succes este un alt semn de reimprospatare rapida a pietei imobiliare din Romania" a declarat, intr-un comunicat de presa, Francisc Peli (foto), partener la PeliFilip.

Echipa PeliFilip care a lucrat pentru acest proiect a fost coordonata de Francisc Peli (partener - proprietate imobiliara) si Carmen Peli (partener - finantare), si a fost compusa din Ioana Ene (avocat colaborator), Oana Badarau (avocat colaborator), Alexandra Manciulea (avocat colaborator) si Mirona Apostu (avocat colaborator).

Avocatii PeliFilip au experienta in diverse domenii, precum infrastructura si concesiuni, fuziuni si achizitii, energie, drept societar, proprietate imobiliara, concurenta, finantari si piete de capital, precum si dreptul muncii. Echipa PeliFilip este implicata in unele dintre cele mai importante tranzactii de pe piata din Romania, fiind compusa din 35 de avocati, dintre care cinci sunt parteneri.

Echipa PeliFilip a fost aleasa de companii multinationale si clienti locali in calitate de consultant intr-o varietate de domenii, cum ar fi petrol, gaze naturale si energie, infrastructura, industrie auto, servicii financiare, imobiliare si constructii, asigurari, telecomunicatii si farmaceutice, se mai precizeaza in comunicatul de presa.

Citeste mai multe detalii despre centrul comercial din Craiova:

Electroputere Parc Craiova se deschide peste un an. Vezi cine sunt chiriasii

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri