Antonis Ioannides, fost partener al Deloitte pe fuziuni si achizitii, isi va dezvolta propriul business lansat in 2002, compania de consultanta financiara East Coast Financial Services.
East Coast, companie specializata in fuziuni si achizitii (M&A), Corporate Finance si restructurari financiare, a fost lansata in 2002 in Cipru, iar in prezent isi devolta operatiunile in regiune, inclusiv in Romania. “Vom avea sase angajati in Romania care se vor ocupa de regiunea Balcanilor si trei in Cipru, responsabili pentru statele membre CIS”, a spus Antonis Ioannides (foto), managing partner East Coast Financial Services.

Antonis Ioannides a parasit compania Deloitte Romania in luna octombrie a anului trecut, unde a lucrat din ianuarie 2007.

In privinta pietei de M&A romanesti, Antonis Ioannides afirma ca este caracterizata de lipsa unor proiecte interesante si de instabilitate politica, care genereaza incertitudine in peisajul macroeconomic. “Piata de fuziuni si achizitii globala este pe revenire, insa in Romania nu ma astept sa fie la fel. Credem insa ca piata a atins cel mai de jos nivel, iar in primul semestru anticipez o stabilizare, cu mai multe oportunitati pentru investitorii straini din al doilea semestru pentru”, afirma Antonis Ioannides.

Piata romaneasca de fuziuni si achizitii (M&A) s-a contractat dramatic in 2010 comparativ cu anul 2009, releva un raport de piata realizat de Capital Partners.

Astfel, volumul total de tranzactii incheiate anul trecut se ridica la 302 milioane euro, in scadere cu 71% fata de 2009, cand piata a fost de 1,045 miliarde de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri