Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a promovat la inceputul acestui an doi parteneri si sase asociati seniori, numarul partenerilor crescand astfel la 17.
„Luminita Dima, asociat manager si coordonatorul practicii dreptul muncii si Radu Damaschin, asociat senior in departamentul de litigii, au fost promovati parteneri remunerati. De asemenea, sase asociati au fost promovati asociati seniori”, se arata in comunicatul firmei de avocatura.

In urma acestor modificari, echipa NNDKP are 17 parteneri si 97 de avocati, carora li se adauga 28 de consultanti si 73 de angajati in departamentele administrative.

Luminita Dima (foto sus) are o experienta de 13 ani in domeniul dreptului muncii, fiind membru al Baroului Bucuresti si doctor in dreptul muncii, precum si lector la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti. Aria sa de expertiza include negocierea, incheierea si punerea in executare a contractelor colective de munca, redactarea regulamentelor si politicilor interne, implementarea procedurilor legale privind incetarea contractelor de munca, a procedurilor de reorganizare/ concediere colectiva, redactarea unor analize de due diligence cu privire la relatiile de munca.

Radu Damaschin (foto jos) este avocat pledant cu experienta in litigii si s-a alaturat echipei NNDKP in anul 2003. El acorda asistenta si reprezentare clientilor in legatura cu dispute privind probleme de raspundere contractuala, proceduri de faliment, obligatii fiscale si proceduri de licitatie publica, precum si in dispute referitoare la aspecte imobiliare si dispute administrative.

Noii asociati seniori - Irina Alexa (tranzactii imobiliare), Adriana Celea (coordonatorul biroului NNDKP de la Craiova), George Trandafir (infrastructura si PPP), Marius Ezer, Cristian Militaru si Valeriu Mina (litigii) - au, de asemenea, experienta in ariile de drept in care s-au specializat in ultimii ani.

Practica de litigii, fondata in 2001 de Ana Diculescu-Sova, este alcatuita in prezent din 28 de avocati, coordonati de sase parteneri. Practica de dreptul muncii este formata din sase avocati ce acorda asistenta juridica exclusiv pe aspecte de dreptul muncii.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri