Casa de avocatura Serban, Mares si Asociatii, infiintata in 2003, a incheiat anul 2010 cu incasari de 6,2 milioane de lei (1,5 mil. euro), inregistrand o crestere a cifrei de afaceri de 28,7 % fata de anul precedent si o rentabilitate de 51,65 %.
Firma de avocatura are in prezent 27 de avocati.

Conducerea societatii l-a promovat pe avocatul Vlad Goanta ca partener incepand cu 1 ianuarie 2011. De asemenea, au fost promovati ca managing associate avocatii Ana Lupulescu, Alina Tanasescu, Simona Manolache si Madalin Enache.

Vlad Goanta lucreaza de trei ani in cadrul Serban, Mares si Asociatii si are experienta in domeniul litigiilor civile si comerciale. Cei patru avocati promovati in pozitia de managing associate sunt specializati in litigii civile si comerciale, dreptul muncii si drept penal.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri