Slawomir Nizalowski, 38 de ani, este noul manager general al Mars Romania, producatorul batoanelor Mars si Snickers.
El a fost numit in functie in luna decembrie si l-a inlocuit pe Tomasz Pawlowski, care a fost promovat in functia de manager general al business-ului de ciocolata din Polonia, cea mai mare piata pentru acest segment pentru Mars in Europa Centrala si de Est.

Nizalowski lucreaza in cadrul Mars de 15 ani, iar in perioada 2007 - 2010 a detinut functiile director de vanzari si director financiar.

"Faptul ca sunt deja de patru ani in Romania, ma va ajuta foarte mult sa continuu consolidarea business-ului si sa asigur cresterea pe care am inregristrat-o pana in prezent”, spune Nizalowski.

Printre cele mai cunoscute branduri din portofoliul de produse al Mars se numara Whiskas, Pedigree, Chappi, Kitekat, Sheba, Caesar,Trill (hrana pentru animale), Mars, Snickers, Twix, Bounty, Milky Way (batoane de ciocolata), Uncle Ben's si Dolmio (produse alimentare).

Sursa foto: Mars

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri