Societatea Romaero SA va primi comenzi suplimentare pentru programul A 380 (avionul cu cea mai mare capacitate si cea mai mare autonomie de zbor), a anuntat, ieri, Ministerul Economiei si Comertului (MEC). Reprezentantii Romaero (societate aflata in portofoliul MEC) au participat, recent, la Toulouse, la Conferinta World Aerospace, organizata cu sprijinul direct al Airbus, alaturi de toti marii actori ai programului A380.

Din discutiile delegatiei romane cu conducerea Airbus a rezultat ca Romaero va primi comenzi suplimentare pentru programul A 380. La aceasta ora, tinta Airbus este de patru avioane A 380/luna, existand comenzi ferme pentru 127 aparate A 380 varianta pasageri si alte 27 varianta cargo. Desi zborul de certificare nu a avut inca loc, Romaero a livrat deja componente pentru primele 23 de avioane.
Tot la Toulouse, Romaero si-a manifestat interesul de a participa la noul program militar A 400M, varianta europeana a celebrului C130 Hercules. MEC sustine ca este nevoie de prezenta imediata pe piata a 750 de astfel de avioane, in conditiile in care varsta medie a flotelor de avioane militare de transport din lume se ridica la 28 de ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri