Volumul vanzarilor Coca-Cola Hellenic in Romania a scazut anul trecut cu 4%, la 167,8 milioane de navete, din cauza conditiilor economice dificile si a masurilor dure de austeritate, care au afectat cererea de consum, a anuntat compania elena, arata Mediafax.
Vanzarile au avut insa o crestere usoara in trimestrul al patrulea, datorita promovarii intense a marcilor de bauturi carbogazoase.

Volumele marcii Coca-Cola au crescut in ultimul trimestru al anului in Romania cu aproape 20%, se mai arata in raportul citat.

La nivel de grup, cel mai mare imbuteliator Coca-Cola din regiune a inregistrat anul trecut o crestere de 1% a volumului vanzarilor, la 2,1 miliarde de navete.

Vanzarile Coca-Cola Hellenic au urcat in 2010 cu 4%, la 6,8 miliarde euro, iar profitul net a avansat cu 6%, la 423,2 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri