Reprezentantii firmei de consultanta DGE Bruxelles ofera asistenta pentru accesarea fondurilor Uniunii Europene si creditarea intreprinderilor.

Studiile efectuate de companiile de consultanta arata ca peste 85% din intreprinderile mici si mijlocii se autofinanteaza, aproximativ 40% nu apeleaza la credite si circa 53,2% din companii apeleaza la finantari doar prin leasing. Responsabilii companiei DGE Bruxelles apreciaza ca accesul prohibitiv la sursele de finantare ieftina creeaza dificultati societatilor romanesti in a face fata competitiei.

Compania internationala DGE Bruxelles a intrat recent pe piata romaneasca, unde va implementa formulele folosite in accesarea sistemelor de finantare, continuandu-si astfel extinderea la nivel european. Avem o experienta solida in privinta finantarilor din Uniunea Europeana, incepandu-ne activitatea inca din anul 1996. Acum detinem 300 de birouri in sase state membre ale UE, colaboram cu peste 600 de consultanti si experti. Coeficientul nostru de eficacitate - numarul solicitarilor aprobate raportat la numarul cererilor depuse - se ridica la 89%, a precizat dl Slawomir Pawluk, directorul general al companiei DGE Bruxelles.

Statisticile au demonstrat ca unul din doi intreprinzatori renunta la contractarea de credite din cauza dificultatilor ce apar in accesarea acestora. DGE Bruxelles vine in sprijinul intreprinzatorilor, acordand asistenta specializata in obtinerea mijloacelor de finantare atat din fonduri UE, cat si din surse nationale. Noi oferim solutii complexe pentru refinantarea datoriilor, creditarea activitatilor curente si obtinerea fondurilor de dezvoltare. Accesul la capital si stransa colaborare cu bancile europene constituie strategia DGE Bruxelles in Romania, afirma oficialul companiei.

DGE Bruxelles asigura consultanta financiara pentru obtinerea creditelor bancare pe termen scurt si pe termen lung, a imprumuturilor de la institutiile nebancare, pentru leasing operational si financiar, pentru restructurarea creantelor bancare, pentru finantarea unor proiecte noi din fonduri cu capital de risc. De asemenea, firma ofera consultanta financiara pentru doua produse relativ noi pe piata autohtona: factoring si forfaiting.

Noi am aparut pe piata romaneasca pentru a umple un gol in momentul in care absorbtia fondurilor europene devine o miza foarte importanta. Intreprinzatorii romani trebuie ajutati si instruiti in obtinerea acestora, a declarat directorul general Slawomir Pawluk. DGE Bruxelles creeaza, prin-tr-o analiza verticala si eficienta, oportunitati de investitii si in pietele de capital reglementate de peste hotare. Unul dintre cei mai de seama parteneri ai companiei DGE Bruxelles este chiar Dresdner Bank, pentru ca orice investitie in piata de capital sa aiba un grad maxim de siguranta si de garantare. Dar cea mai importanta este experienta solida pe care o avem in accesarea fondurilor Uniunii Europene. Programele UE PHARE, SAPARD, ISPA - sunt cele mai accesate si mai facile sisteme de finantare din Europa, iar pe acest segment noi suntem una dintre cele mai puternice societati de consultanta, a conchis directorul general.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri