Casa de avocatura Bostina si Asociatii a castigat licitatia deschisa organizata de Complexul Energetic Rovinari in vederea atribuirii unui contract de consultanta pentru un proiect de constructie a unui grup energetic de 500 MW.
Proiectul in cadrul caruia casa de avocatura va acorda asistena juridica vizeaza constituirea unei societati comerciale mixte de tip IPP pentru construirea unui grup energetic cu o capacitate de 500 MW la termocentrala Rovinari.

"Valoarea totala a investitiei va fi de circa un miliard de euro si va fi cofinantata de producatorul de electricitate detinut de stat si un alt investitor", se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de casa de avocatura.

Potrivit documentului, Bostina si Asociatii va asigura asistenta autoritatii contractante pe parcursul derularii procesului de selectare a investitorilor interesati sa participe la constituirea societatii comerciale mixte, la negocierea cu investitorii selectati, precum si la infiintarea societatii comerciale.

„Investitia de la Complexul Energetic Rovinari este un nou proiect interesant, atat din punctul de vedere al marimii investitiei cat si din punctul de vedere al provocarilor profesionale pentru avocatii nostri care vor lucra la el”, a declarat Doru Catalin Bostina, avocat coordonator.

Casa de avocatura Bostina si Asociatii este unul din liderii pietei de consultanta juridica din Romania, cu o cifra de afaceri in 2009 de 16,98 milioane de euro si peste 130 de avocati si consultanti.

Citeste si:

Bostina si Asociatii a asistat Romgaz in procesul contra Fondului Proprietatea


Vezi aici cum arata birourile avocatilor de la Bostina si Asociatii.

Sursa foto: www.cerovinari.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri