Cifra de afaceri a grupului de firme EBS a crescut an de an, de la infiintare pana in prezent, atingand in 2005 un nivel de 1,9 mil. Euro, ceea ce reprezinta o crestere cu 60% fata de 2004. Profitul grupului s-a dublat comparativ cu anul de baza 2004.

Conform International Data Corp. (IDC), EBS detine o cota de 4% din piata locala de ERP, pastrandu-si pozitia a saptea in topul primilor 10 furnizori de solutii integrate de afaceri. Compania a inregistrat in 2005 o crestere importanta a portofoliului de clienti ai solutiei ERP Clarvision, acesta numarand in prezent peste 500 de utilizatori din firme cu profil de productie industriala. Cifra de afaceri obtinuta pe piata romaneasca de catre divizia Clarvision ERP a fost cu 71% mai mare fata de 2004.

Investitiile realizate in dezvoltarea bazei tehnico-materiale si imbunatatirea conditiilor de munca in anul care a trecut au depasit suma de 300 000 Euro, cu efecte vizibile in cresterea numarului de angajati si colaboratori permanenti (+70%).

In centrul planurilor pentru 2006 sta pregatirea temeinica a grupului de firme in perspectiva apropiatei aderari la UE, atat in ceea ce priveste pregatirea profesionala a echipei, cat si cresterea eficientei de ansamblu a activitatii. EBS intentioneaza sa deschida in 2006 a doua filiala din tara, pe langa cea de la Arad care deserveste vestul tarii. Noua filiala va fi localizata in sudul tarii, in zona Ploiesti, ca reactie la numarul tot mai mare de clienti din aceasta regiune.

EBS Romania face parte din grupul de firme EBS, cu sediul in Cluj-Napoca. Compania are peste 130 de angajati si este Microsoft Certified Partner.
Pe piata romaneasca, EBS ofera un sistem ERP performant, produs exclusiv pentru mediul de afaceri din Romania Clarvision ERP, confirmat de numarul mare de implementari in companii cu profil de productie. Prestigioasa companie de cercetari de piata IDC i-a acordat titulatura "ERP conform definitiei IDC".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri