Primaria Iasi vrea sa contracteze, prin licitatie deschisa, lucrari de modernizare de strazi si linii de tramvai, cu o valoare estimata de 66,4 milioane lei fara TVA, si asteapta ofertele sau cererile de participare pana la 28 aprilie.
Lucrarile din cadrul proiectului "Dezvoltare retea rutiera in zona culturala, istorica si turistica a municipiului Iasi" au doua componente. Prima vizeaza modernizarea a 16 strazi si are o valoare estimata de 50,3 milioane lei fara TVA, iar cea de-a doua implica reabilitarea a doua tronsoane de linii de tramvai, suma estimata ridicandu-se la 16 milioane lei fara TVA, scrie Mediafax.

Contractul va dura un an de la data atribuirii, conform unui anunt al institutiei.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional, gestionat de Ministerul Dezvoltarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri