Afla care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.


Ziarul Financiar incearca sa clarifice daca panica produsa de criza nucleara din Japonia este justificata. Amenintarea unei explozii devastatoare care ar contamina pe termen lung zona din jurul centralei nucleare de la Fukushima, care are patru reactoare, se reduce cu fiecare zi, spun specialistii in energie nucleara. Toate cele sase reactoare sunt oprite in acest moment, numai unul fiind afectat de un incendiu.

Negocierile pentru preluarea UPC de catre rivalii de la RCS&RDS sunt confirmate pentru prima data oficial de reprezentantii RCS&RDS prin intermediul micilor actionari care detin 3,5% din companie, scrie Financiarul. Fara sa fie o companie listata pe o piata reglementata, actiunile celor 16 mici actionari sunt evaluate la aproximativ 35-40 de milioane de dolari.

Adevarul arata cum a schimbat Twitter fata burselor internationale. Astfel, un profesor american de informatica a prezis variatiile indicelui Dow Jones cu o acuratete de 87% urmarind mesaje postate pe Twitter. Aceasta este cea mai indrazneata metoda de a valorifica platforma de microblogging in tranzactiile financiare, spun analistii.

Dezvoltatorii au inceput inca din 2009 sa isi modifice proiectele anuntate inainte de criza pentru a se adapta unei noi piete: au diminuat suprafetele apartamentelor, au transformat mall-uri in parcuri de retail, ori chiar au schimbat total destinatia constructiilor, scrie DailyBusiness.ro. Publicatia prezinta cele mai importante reconversii din imobiliare din ultimii ani.

Despre efectele crizei asupra pietei imobiliare scrie si Money.ro. Euroest, una dintre cele mai cunoscute agenții imobiliare din Romania, a ajuns sa construiasca parcari pe terenuri ultracentrale a caror valoare este de ordinul milioanelor de euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri