Norul de particule radioactive format in urma accidentului nuclear de la Fukushima ajunge in Romania, fiind depistat deasupra Frantei, potrivit 9AM.ro.
Desi expertii si oficialii romani dau asigurari ca nu exista riscuri de contaminare radioactiva pentru populatie, romanii cumpara sustinut iodura de potasiu din farmacii. Ministerul Sanatatii avertizeaza ca exista risc de intoxicatie, in lipsa recomandarilor medicale.

Ionel Bucur, directorul CNE Cernavoda, sustine ca in momentul in care norul radioactiv va ajunge deasupra Romaniei se inalta mult prea mult pentru ca particulele radioactive sa ajunga pe pamant in forma concentrata, periculoasa: "Norul urca continuu si va iesi din atmosfera, pana ce va ajunge in dreptul nostru", a spus acesta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri