Premierul Emil Boc a declarat ca in acest an cresterea economica va fi intre 1,5 si 2 la suta, "cu prognoza buna de crestere in 2012", adica 4-4,5 la suta, anunta Mediafax.
Boc a spus, referitor la declaratiile sefului delegatiei FMI in Romania, Jeffrey Franks, potrivit carora tara are toate sansele sa iasa din recesiune dupa primul trimestru al acestui an, ca faptul ca aceasta informatie este data de un oficial FMI intareste ideea ca lucrurile merg intr-o directie buna in Romania.

"Procentul de crestere economica pentru acest an este cel pe care il avem in bugetul de stat si in acordurile cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala: o crestere economica intre 1,5 si 2 la suta, cu prognoza buna de crestere in 2012, adica 4-4,5 la suta", a spus Boc.

Romania va iesi din recesiune la finele lunii martie, cresterea economica va urma o traiectorie ascendenta de la un trimestru la altul, iar populatia va simti ca situatia s-a imbunatatit pana la jumatatea acestui an, a declarat seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri