Metrorex va angaja in acest an 180 de persoane, ca urmare a deschiderii liniei 1 Mai-Parc Bazilescu, astfel ca bugetul actualizat de venituri si cheltuieli prevede cresterea cu 3,4% a cheltuielilor cu personalul fata de nivelul aprobat initial de Guvern, la 279,11 milioane lei, scrie Mediafax.
"Bugetul de venituri si cheltuieli a fost actualizat prin suplimentarea numarului de personal si a fondului de salarii aferent cu 180 salariati incepand cu luna aprilie 2011, ca urmare a darii in exploatare in prima parte a anului 2011 a doua noi capacitati de transport prin extinderea retelei actuale de metrou pe Magistrala IV cu tronsonul 1 Mai-Parc Bazilescu in lungime de 2,6 km cale dubla si doua statii noi de metrou, Pajura si Parc Bazilescu", se arata in nota de fundamentare a unui proiect de HG, elaborat de Ministerul Transporturilor.

Potrivit celor mai recente declaratii ale ministrului Transporturilor, Anca Boagiu Boagiu, statiile Pajura si Parc Bazilescu (de pe Magistrala 4 Gara de Nord-Laminorul) vor fi deschise la 30 iunie.

Numarul angajatilor va creste de la 4.255 de salariati la 4.435. Castigul mediu lunar va ramane neschimbat, la 3.776 lei.

Totodata, veniturile sunt egale cu cheltuielile si vor creste usor, de la 570,89 milioane lei la 580,19 milioane lei.

Proiectul de buget actualizat nu prevede alte modificari ale indicatorilor financiari.
Astfel, raman nemodificate subventiile (349 milioane lei), nivelul investitiilor (421,4 milioane lei), platile restante (156,7 milioane lei) si creantele (20 milioane lei).

Guvernul a aprobat in luna februarie bugetul Metrorex pe 2011 in forma initiala, iar acesta a fost publicat in Monitorul Oficial la 4 martie.

Sursa imagine: metrorex.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri