Afla care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
“Harvard University, cel mai mare proprietar de paduri din Romania”, titreaza Ziarul Financiar. Fondul de investitii Phemus Corporation inregistrat la aceeasi adresa cu Harvard Management Company, entitate a prestigioasei universitati americane Harvard care administreaza active de 27 mld. dolari, este actionarul majoritar al celui mai mare proprietar de paduri din Romania, firma Scolopax SRL din Focsani.

Fin.ro publica un interviu cu Constantin Roibu, directorul general al combinatului de stat Oltchim Rm.-Valcea. “Cu o functionare redusa, intre 35%-40%, Oltchim a ramas un jucator important pe piata produselor petrochimice din Europa Centrala si de Est si este un combinat care poate oricand sa isi revina din aceasta situatie dificila in care se afla in momentul de fata printr-o functionare la capacitate. Se va vedea acest lucru cand se va lansa pe piata Caietul de Sarcini pentru vanzarea pachetului majoritar detinut de statul roman la Oltchim, iar interesul o sa fie foarte mare”, a spus seful Oltchim.

Dailybusiness.ro face o trecere in revista a celor mai mari proiecte imobiliare “renascute” in ultimele 12 luni. Sute de proiecte imobiliare din toate segmentele au fost blocate sau amanate in perioada crizei, dar cateva investitii gigant au reusit sa "renasca". Unele au demarat efectiv constructia, altele sunt scoase la inchiriere ori se afla in faza avansata a negocierilor de finantare.

Microsoft Windows n-a murit, sustine capital.ro, care preia un grafic al Business Insider. “Windows e inca departe de groapa, iar o comparatie cu vanzarile Apple de licente ale iOS aproape ca nici nu are loc”, spune site-ul.

Gandul.info trece in revista cele mai norocoase si cele mai ghinioniste numere ale Loteriei Romane, din 1993 pana azi. Numarul cu cea mai mare frecventa: 13.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri